De fleste af os kender den vidunderlige fornemmelse af en varmepude som lander på et enten koldt eller ømt sted på kroppen. Nu kan du få den fornemmelse i en variant, som du kan have med dig i håndtasken hvor end du går hen, nemt og bekvemt. Heat, varmende roll on føles for de fleste nemlig lidt som en varmepude, der hvor den rulles på huden. Effekten vil typisk indtræffe i løbet af få minutter, hvor varmen langsomt breder sig i området og på dén måde lader musklerne slappe af.
Heat er udformet som en roll-on, så du nemt kan påføre den på huden alle de steder du selv kan nå – tilmed helt uden at få fedtede fingre.

Det er kun fantasien der sætter grænser for hvor på huden du anvender heat; og hvadenten det er helt oppe i hårgrænsen ved nakkesmerter, ned langs rygsøjlen ved hold i ryggen eller godt henover lårene efter en benhård træning, så ruller du den bare på og lader varmen brede sig, lidt på samme måde som en varmepude ville gøre det.

Heat – varmende roll-on er et kosmetisk produkt, som har til formål at give en varmende fornemmelse på huden, der hvor det anvendes og hvis du skulle lade dig friste til at prøve det, kan du købe det HER.

Blog

Magnesium – et livsvigtigt mineral

Magnesium – et livsvigtigt mineral

Det er næppe noget af det første vi tænker på, hvis kroppen kommer i ubalance; om den mon kunne mangle magnesium. Men ikke desto mindre, kan det for ganske mange faktisk være ganske relevant at have lige akkurat magnesium i tankerne, hvis kroppen ikke arter sig som...

Vokseværk – kan man forhindre det?

Vokseværk – kan man forhindre det?

Rigtigt mange børn oplever i perioder at have dét vi kalder for ”vokseværk”. Egentlig er der ikke rigtigt nogen som ved præcis hvad vokseværk er, eller hvad det skyldes, men det beskrives oftest som smerter, typisk i benene eller i nogle tilfælde også armene, som...

0
    Din kurv
    Din kurv er tom