Gratis fragt ved køb over 399kr

Julegaver byttes til d. 16.1

Ofte stillede spørgsmål

Her kan du finde svar på de mest hyppige spørgsmål om vores produkter. Skulle du savne information, er du altid meget velkommen til at skrive til os på mail:
info@canacare.dk

Alle produkter i Cana Care kan anvendes af gravide. Enkelte produkter indeholder parfume, hvorfor disse bør bruges med omtanke, jf sundhedsstyrelsens anbefaling om at gravide forsøger at undgå unødig parfume i hverdagen.  

De bedste produkter fra Cana Care til børn er Repair balm og Relax Mild. 

Relax Mild er særligt god til aktive børn, børn med motorisk uro og børn med fornemmelse af vokseværk. Kan bruges dagligt. 

Repair, plejer vi at sige, er god til det meste! Skrammer, myggestik, atopisk hud, tørre hudområder, røde næser og andre mindre hudirritationer. 

Mange af vores kunder med hyppige hovedpiner, finder stor gavn i at bruge Relax og Heat. Relax kan virke beroligende, imens Heat har en varmende effekt, som til sammen kan give en fornemmelse af afspændning og lindring. Relax kan med fordel anvendes på daglig basis. Heat anvendes ved behov. 

Der findes mange forskellige symptomer på overgangsalder, og fælles for de fleste er, at de ikke er rare. Derfor fortjener kvinder i overgangsalderen masser af selvforkælelse. Og dét kan Cana Care i dén grad bidrage med. Tilmed finder mange kvinder i overgangsalderen stor glæde ved at bruge Relax dagligt; og skal det være lidt mere wellness, så kan Relief i dén grad anbefales. 

Relax og Relax Mild indeholder blandt andet magnesium, som bidrager til mange hundrede forskellige processer i kroppen og er blandt andet en vigtig medspiller til at vedligeholde normale muskler, normale knogler og normale tænder. Derfor er magnesium blandt andet kendt for at mindske uro og bidrage til god restitution af musklerne, fx efter træning. Derudover er magnesium også kendt for at bidrage til mindre træthed, udmattelse og stress.

Magnesium bidrager blandt andet til

  • mindre uro
  • mindre stress
  • normal hormonbalance
  • bedre søvn.

Treat fodcreme er eminent til at afhjælpe tørre fødder. Brug den gerne dagligt, efter dit brusebad. Fordi den trænger lynhurtigt ind, er det let som en leg. 

Repair Balm er genial til børn! Den er god til alt lige fra røde numser, kolde kinder, tørre fingre, tørre læber, røde næser, forslåede knæ, mindre udslæt og andre mindre hudirritationer.

Repair Balm er god at bruge til alle hudtyper, på mennesker i alle aldre. Vores erfaring er, at vores kunder med atopisk hud, har rigtigt god gavn af Repair balm. 
Mange mennesker oplever at hænderne bliver meget udsatte i frostvejr. Det bedste er selvfølgelig at bruge handsker når du kan, men hvis hænderne er udsat eller skaden er sket, kan områderne med fordel smøres med Repair Balm - gerne flere gange dagligt.
Hvis din næse er rød og hudløs, når du er forkølet, så prøv at smøre med Repair balm et par gange om dagen, efter du har pudset næse - det hjælper for de fleste.

Hælspore skyldes oftest overbelastning og kræver derfor aflastning og eventuelt professionel behandling. I tillæg hertil anbefaler vi fodbade med Relief fodbadesalt med magnesium, og såfremt det måtte føles rart, kan den varmende effekt af Heat hos nogen bidrage positivt.

Relief er en eksfolierende badesalt med et højt indhold af magnesium.

 

Magnesium bidrager blandt andet til

  • mindre uro
  • mindre stress
  • normal hormonbalance

Relief kan med sine mange gode egenskaber blødgøre hård hud, pleje dine fødder og bidrage til generel følelse af velvære.

 

Forkæl dine fødder med et dejligt fodbad. Tilsæt 2 spsk Relief fodbadesalt til cirka 4 liter lunken vand og nyd den skønne duft som breder sig, imens du sænker dine fødder i det velgørende fodbad og nyd en selvkærlig stund. Afslut dit fodbad  med Treat fodcreme for ekstra fugt og pleje.

Det er selvfølgelig op til dig selv om du vil bruge fodcreme efter dit fodbad, men for at give dine fødder de bedste vilkår, anbefaler vi at du smører dem med Treat fodcreme efter fodbad. 

Du anbefales at tage fodbad 1-2 gange om ugen. Tilsæt gerne 2 spsk Relief fodbadesalt, og mærk hvordan dine fødder beroliges

Brug gerne fodcreme dagligt. Med Treat fodcreme, som trænger lynhurtigt ind, gøres dette let og bekvemt efter brusebad - helt uden fare for at fedte på gulvet efterfølgende. 

Vi anbefaler at Relax kommes på huden, der hvor det føles bedst og hvor du ønsker beroligelse. Hos de fleste vil det typisk være på ben eller arme, men den kan også godt bruges på ryg, nakke eller mave.

Ja, det må det gerne, men til børn anbefaler vi altid at begynde med Relax Mild. Aktive børn eller børn med tendens til vokseværk eller lignende, kan have stor glæde af Relax, eller Relax Mild. 

Mange kvinder oplever at få sår på brysterne i forbindelse med amme-etablering. Repair balm er med sine mange gode egenskaber oplagt at bruge ved amning. Den smøres blot på brystet efter hver amning - og behøver ikke vaskes af.

På grund af det høje saltindhold er det helt normalt at Relax kan prikke/svie/klø på huden, når man anvender produktet. Lidt ligesom man fx hører om at huden reagerer ved at gå i det meget salte Det Døde Hav. 

Hvis det svier/klør anbefaler vi at komme produktet på våd hud, for at mindske koncentrationen af produktet en smule. Hertil kan det evt anbefales at smøre huden med en mild lotion eller god olie efterfølgende. 

Ved fortsat kløende eller sviende fornemmelse, anbefaler vi sí stedet Relax Mild

Man ved ikke helt hvorfor vokseværk opstår, og det kan derfor være svært at komme med konkrete svar på hvad man kan gøre for at komme det til livs. Vores erfaring fra vores mange tusinde kunder er dog, at mange oplever stor gavn af at bruge Relax Mild på børn, som oplever vokseværk. 

Heat kan godt anvendes af ammende, men det er vigtigt at pointere, at produktet – eller huden, hvor produktet er smurt på - ikke bør komme i direkte kontakt med baby.

Vi anbefaler ikke Heat til brug på mindre børn, fordi den varmende effekt hos nogen kan blive meget intens. Fordi produktet indeholder udtræk af chili, som kan være ganske stærkt/varmt hvis det kommer i munden, bør det opbevares utilgængeligt for børn. 

Vi har fået en del positive tilbagemeldinger fra mennesker, som anvender Heat ved smerter fra forskellige rygproblemer, herunder diskusprolaps. Den varmende effekt vil for de fleste føles meget behagelig, lidt på samme måde som en rigtigt god varmepude. 

Vi har fået en del positive tilbagemeldinger fra mennesker, som anvender Heat ved gigtsmerter, fx i hænder og knæ. Den varmende effekt beskrives ofte som behagelig, lidt på samme måde som en rigtigt god varmepude. 

Din kurv
Din kurv er tom

Log ind