Brug rabatkoden SOMMERFØDDER og få gratis fragt på alle køb over 149.-

Vi gør os umage

Hos Cana Care ønsker vi at skabe kosmetiske produkter af høj kvalitet, til gavn for den enkelte bruger af produkterne. Derfor er der kræset om alle detaljer i både produktion, virkning og design.

Kimen til Cana Care startede tilbage i 2018, hvor vores stifter, Cana Buttenschøn fik idéen til at udvikle sine egne produkter – oprindeligt tiltænkt gravide, for at hun på den måde kunne bidrage med sin faglighed og viden som jordemoder. Cana gik grundigt til værks og kunne således, mere end to år senere, lancere sit allerførste produkt, Relax – magnesiumserum i februar 2021.
Produktet blev udsolgt på bare 17 dage og det viste sig hurtigt at både Relax, og Heat som blev lanceret en måned senere, ikke bare fandt anvendelse hos gravide – de blev populære hos mange forskellige målgrupper af kvinder og mænd, som har dét til fælles, at de ønsker at bruge gode produkter af høj kvalitet, som kan bidrage positivt til den enkelte. Og netop dét gør vi os umage for i Cana Care.

I løbet af år 2022 lancerede vi  fire nye produkter til porteføljen, og indtil nu i 2023 er der kommer yderligere ét produkt på markedet. Men vi er langt fra færdige! 

Som et led i vores mission om at lave effektive, problemløsende hudplejeprodukter for alle, har vi ad flere omgange doneret både produkter og pengegaver til både store og små velgørende organisationer. Selvom vi (endnu) er små, er vi ikke i tvivl om, at vi kan være med til at gøre en forskel. 

Guides

Gode råd til dig der bruger Heat

Heat er en fugtgivende varmebooster på roll-on – som hos de fleste skaber en vidunderlig og intens varmende effekt. Men hvad du måske ikke ved – eller tænker over i det daglige – er, at den ikke nødvendigvis virker på samme måde på alle. Vores hud er et stort, levende organ, og...

Gode råd til dig der bruger Relax

Relax er en magnesiumholdig serum, som sprayes direkte på huden – det ved du. Men hvad du måske ikke ved er, at magnesium er et salt, og at produktet derfor på nogen kan prikke lidt på huden når det kommer på. Det er ikke spor farligt og huden trives godt med saltet, som...

Magnesium – et livsvigtigt mineral

Magnesium er næppe noget af det første vi tænker på, hvis kroppen kommer i ubalance; om den mon kunne mangle det. Men ikke desto mindre, kan det for ganske mange faktisk være ganske relevant at have lige akkurat magnesium i tankerne, hvis kroppen ikke arter sig som man ønsker det. Det er...

Din kurv
Køb for 399,00 kr. mere for at få gratis fragt!
Din kurv er tom

Log ind