Your recommendation is important.

We believe we have created the world's best products, but we know that a recommendation from you can instill a different level of trust and confidence in others seeking advice and inspiration for product purchases. Therefore, we hope you would be willing to review the product you have been happy with.

Based on 205 reviews
94%
(192)
1%
(2)
3%
(6)
1%
(3)
1%
(2)
N
HEAT
Nina Kier
Super fin service, hurtig levering 😊

Så fint produkt og forsvarligt og smukt indpakket. Super service

J
SOFT
Jytte Callesen
Lækker håndcreme 😍👏

Fantastisk håndcreme 👏👏👏

L
LIPS
Lene Lysgaard
Helt fantastisk produkt

Det kan siges meget kort : Piv lækkert produkt.⭐
Dufter lækkert, er silkeblødt at smøre på, efterlader læberne bløde og let fugtige.
Jeg er kæmpe fan, det er jeg i øvrigt af alle produkterne fra Cana Care ⭐⭐⭐⭐⭐

B
TREAT
Birgitte
Lækre produkter

Fodcremen er den bedste jeg nogensinde har haft.

H
HEAT
Helle
Wauw! Fed varmeeffekt til min nakke

Skøn, skøn varmeeffekt til ømme muskler. Elsker den!

A
REPAIR
Anonym
Uundværlig her til vinter

Fantastisk til tørre , skallende røde næser og kinder her i vinterkulden. Jeg og resten af familien er virkelig glad for salven.

S
TENSION RELIEF
Susan Jensen
FANTASTISK ❤️

Jeg købte min HEAT roll-on efter at jeg havde læst et par anbefalinger af den, og det er det bedste køb jeg har gjort længe ❤️ Jeg elsker den ❤️ Alene dét at det er en roll-on, gør den så nem at bruge (og man-jeg-slipper for at få den i øjnene). Den varme den giver, er ikke dén dér tigerbalsam-fornemmelse, men en varme der kommer stille og roligt, yderst behageligt ❤️ Den har nu i over en uge, givet mig en bedre nattesøvn end jeg har haft i mange (22) år, efter at jeg kom til skade med min ryg. Jeg købte den sammen med RELAX spray’en, og disse 2 vidunderlige produkter vil jeg fremover altid ha’ stående på mit natbord ❤️

Redder vores hverdag

Fantastiske produkter!!!
RELAX med magnesium har både hjulpet min 9-årige søn, da han brækkede kravebenet og jeg sprayede det på for det hurtigere helede og på mine lægmuskler i en aktiv hverdag.
REPAIR er en vinder med to drenge i huset, der ofte får skrammer, tørre pletter på huden om vinteren og til mig selv med tørre, sprukne læber om vinteren.
HEAT er bare fantastisk, når jeg har spændingshovedpine eller min mand, som er slagter, i december trænger til at få løsnet muskler i nakken/skuldrene.

A
RELAX
Ayse Schmidt

Jeg er meget tilfreds med produktet. Hjælper virkelig.

D
HEAT
Ditte K. Horstmann
Genial !!

Denne roll on er simpelthen intet mindre end genial. Den varmer overraskende meget, når den er påført, og giver mig med det samme en følelse af at alle muskelspændiger forsvinder. Jeg har både et barn på 2 år der skal løftes og bæres, stillesiddende arbejde og elsker at strikke, så har meget ofte ømme skuldre og nakke.
Jeg modtog den i dag, og ved allerede at den bliver fast inventar hjemme hos os. Glæder mig til at prøve den på min kæreste, der også altid har ondt i muskler og led.

Derudover var der lynhurtig levering (modtog pakken dagen efter bestilling), og den er pakket rigtig fint ind. Fik derudover en lille roll on med i pakken, som jeg kan have med i min taske. Det er tydeligt at CanaCare prøver at forkæle kunderne, og det lykkes de 100% med.

Kæmpe anbefaling herfra!

L
TENSION RELIEF
Laila Weis
Bedste produkt EVER!

Bedste produkt EVER!
Lindrer hurtigt spændinger og ømhed,giver en fantastisk varme. Og man mærker virkningen længe efter. Jeg bruger Relax om aftenen og Heat om morgenen,det virker så godt sammen.
Tak til Cana og Teamet i er fantastiske 🙏🏼

Effektiv og lindrende

Jeg har i flere år, haft perioder med rastløse ben, særligt om aftenen. Efter jeg er begyndt at bruge Canas Relax spray, har jeg ingen symptomer. Det er næsten for godt til at være sandt. Men det er rigtigt nok. 🙏

Jeg har ydermere købt Heat til ømme muskler og DET VIRKER. Helt genialt at man kan aktivere det i helt op til et døgn efter, man har smurt det på. Og så syntes jeg virkelig det er genialt at man ruller det på. 😍 Jeg er helt på røven over hvor godt det er! Så tak!

P
TENSION RELIEF
Pia Benjaminsen
HEAT og RELAX giver jeg Top stjerner

Jeg har købt både HEAT og RELAX Magnesirum mange gange også til min familie vi er så for dem og de er så fantastiske jeg/vi bruger det hver dag og især HEAT det er så smart med at man bare ruller det på og RELAX spray det hvor man er øm tusinde tak for en bedre hverdag.

C
TENSION RELIEF
Carina Rosenkrands
Det virker!

Jeg købte Relax for et par uger siden, og må erkende at jeg var lidt skeptisk. Jeg har nu brugt Relax i forbindelse med spændinger i nakke og øverste del af ryggen flere gange, og det virker 👍 der går ikke længe efter at jeg har brugt sprayen til at jeg kan mærke at spændingen letter.

H
LIPS
Helene Parsberg
Lip balm

Den lækreste Lip balm der giver meget fugt og holder længe på.
Kæmpe fan 👍🏼

H
SOFT
Heidi Østergaard
Virkelig lækker creme. Jeg ville dog ønske, at den var parfumefri.

Virkelig lækker creme. Jeg ville dog ønske, at den var parfumefri.

C
SOFT
Cecilia Ring
Endnu et fantastisk produkt

Jeg ejer efterhånden samtlige af Canas produkter, og nogle af dem har jeg også flere af. De bliver brugt af hele familien og til gaver. Denne nye håndcreme skuffer bestemt ikke.

L
HEAT
Laila Weis
Bedste produkt EVER!

Bedste produkt EVER!
Lindrer hurtigt spændinger og ømhed,giver en fantastisk varme. Og man mærker virkningen længe efter. Jeg bruger Relax om aftenen og Heat om morgenen,det virker så godt sammen.
Tak til Cana og Teamet i er fantastiske 🙏🏼

L
REST
Louise
Genbestilling af REST

Vi har købt REST for 2.gang da det er den eneste vi har fundet der hjælper på børnenes vokseværk i og mandens uro i benene. Derudover er det et hit på storby ferie hvor der kommer mange skridt i benene. Kan varmt anbefales.

J
TREAT
Joan

Efter at have testet Treat fra Cana Care, har jeg fået et næsten nyt yndlings produkt. Lige som Heat og Relax har været en life saver i vores familie med ømme fodbold og danse ben hos børnene og en altid træt lænd hos mig, har Treat redder mine fødder da jeg vandrer meget. Den dufter himmelsk af citrus, den er drøj i brug og trænger hurtigt ind og mindsker hår hud, revnede hæle, og bedst af alt har den blødgjort et operations ar, så mængden af arvæv er minimal.
Tak for endnu et fantastisk produkt til samlingen ❤️

Venlig hilsen Joan

I
HEAT
Inge Freja Viltoft Stausholm
Kan ikke leve uden Heat ❤️

Heat er min redning hver dag, med kroniske smerter ❤️

E
HEAT
Eva Agerlin
Heat

Jeg sørger for altid at have en flaske heat med i tasken - den har reddet mig fra spændingshovedpine og nakke/skulderspændinger mange gange.

H
TREAT
Helle Friis Sørensen
Treat.

En lækker creme, men jeg havde foretrukket, at den var uden parfume.

L
HEAT
Lisbeth Hansen
Er rigtig glad for den til mine nakke problemer.

Er rigtig glad for den til mine nakke problemer.

H
HEAT
Henriette Sørensen
Heat er 👍🏽👍🏽👍🏽👍🏽👍🏽

Har brugt heat efter behov i længere tid. Afhjælper næsten alt. Ømhed over lænden, hold i nakken, strikkeskuldre osv
👍🏽👍🏽👍🏽👍🏽👍🏽