Spring til indhold
relax cana care gode råd relax cana care gode råd

Gode råd til dig der bruger Relax

Relax er en magnesiumholdig serum, som sprayes direkte på huden – det ved du. Men hvad du måske ikke ved er, at magnesium er et salt, og at produktet derfor på nogen kan prikke lidt på huden når det kommer på. Det er ikke spor farligt og huden trives godt med saltet, som bidrager til at skabe balance.
De fleste kvinder kender måske fornemmelsen fra badeferierne under sydlige himmelstrøg, hvor en tur i havet med nybarberede ben, ofte kan give en særdeles prikkende fornemmelse. Hos nogen endda i en sådan grad, at huden omkring hårsækkene ligefrem bliver lidt rødlig. Det er helt normalt – men selvfølgelig lidt irriterende. Både når man er på badeferie – og derhjemme på badeværelset, hvis man sprayer sig med Relax magnesiumserum lige efter badet.
Men. Heldigvis er der hjælp at hente, for Relax er super god for din hud, så længe du bare bruger den med omtanke – og måske med vores små fif til at få det mest optimale ud af den.
Vores bedste tips til at få det bedste ud af Relax

Brug 2-3 sprays per område – som en tommelfingerregel. Der kan naturligvis være variationer over hvor store områder du ønsker at bruge produktet, så du må prøve dig lidt frem. Hvis du synes at det fedter lidt rigeligt, så skyldes det simpelthen at restproduktet fra magnesium altid vil lægge sig ovenpå huden. Du kan i det tilfælde forsøge at bruge lidt mindre ad gangen, og se om ikke du får samme, gode effekt.

Brug gerne Relax på fugtig hud, fx efter bad. Når huden i forvejen er fugtet med vand, får produktet de mest optimale vilkår for at blive optaget i huden – uden den prikkende fornemmelse fra salten.

Smør produktet godt ind i huden. Giv gerne dig selv en blid massage på de områder du kan nå – des bedre du masserer produktet ind, des bedre vil det typisk optages i huden.

Brug gerne en god olie, fx vores Embrace, til at massere produktet rigtigt godt ind i huden. Dette vil bidrage til at produktet absorberes bedre i huden, og samtidig give huden de mest optimale betingelser for god fugt og pleje.

Brug kun Relax på intakt hud.

Brug ikke Relax lige efter barbering.

 

Kurv

Din indkøbsvogn er i øjeblikket tom.

Start indkøb

Vælg muligheder