Spring til indhold
Cana Care - registreret varemærke Cana Care - registreret varemærke

Cana Care - registreret varemærke

Efter mere end et års frustrationer og svære kampe, fik vi d.5.juni 2024 langt om længe registreret Cana Care som varemærke i hele Europa. Det betyder i al sin enkelhed, at vi nu har papirer på, at vi - som de eneste - må udvikle og sælge hudplejende produkter under navnet Cana Care. 


Canas fortælling

Det har ikke været let at komme hertil, så meget kan jeg vidst roligt sige. 


Da jeg lancerede de første produkter i Cana Care tilbage i begyndelsen af 2021, havde jeg ikke overvejet, at navnet var noget jeg burde varemærkebeskytte. ‘Det var jo bare mit eget navn’, tænkte jeg. Så jeg gjorde ingenting. Ikke med varemærkeregistreringen, i hvert fald. 

I stedet gav jeg liv til mit tredje barn, og gennemlevede kort derefter et alvorligt kræftforløb - det kan du læse mere om HER, hvis du har lyst - hvorfor jeg først et år senere ansøgte om varemærke i Danmark. En ukompliceret ansøgning, som blev godkendt på få uger. 


Det føltes så let - og nu følte jeg mig sikker. 


Ikke i min vildeste fantasi havde troet, at vi allerede et år senere igen skulle få behov for at udvide geografien til nu også at indebære resten af Europa. Men ordrebogen talte for sig selv: De danske kunder var vilde med produkterne - og efterspørgslen for forsendelser til flere andre lande begyndte i det små. 


Klog af tidligere erfaring sendte jeg således lidt kækt en ansøgning afsted i begyndelsen af 2023. Og så gik det ellers ned ad bakke. Et stort advokatfirma gjorde indsigelser mod vores navn. De mente, at navnet Cana Care tilhørte dem (selvom den virksomhed de repræsenterede hed noget andet - men let relateret). Av. 

Jeg startede med at svare advokaterne selv, men måtte hurtigt sande, at der skulle tungere skyts i brug. Jeg måtte også hyre en advokat. Og ikke bare en hvilken som helst én af slagsen - for vi skulle vinde! Jeg allierede mig med én af de dygtigste advokater fra det velrennomerede Bech Bruun. Og gudskelov for det! Mails, breve, forligsforslag, trusler (fra dem, som gjorde indsigelser - ikke os) og utallige timer, samtaler og frustrationer senere, lykkedes det os nemlig at stå her i dag: 


med Cana Care - som registreret varemærke i hele EU.

Kurv

Din indkøbsvogn er i øjeblikket tom.

Start indkøb

Vælg muligheder