Vi giver 100% tilfredshedsgaranti

Fordi alle skal gå glade ud af vores butik

Vi ønsker at sikre, at du er fuldt ud tilfreds med vores produkter. Derfor tilbyder vi en tilfredshedsgaranti, der giver dig 30 dage fra modtagelsen af dit produkt til at anmode om en fuld refundering, hvis du ikke er tilfreds.

Sådan fungerer det

Hvis du oplever udfordringer med produktet, beder vi dig først søge vejledning hos vores kundeservice. Dette gør vi for at sikre den bedst mulige oplevelse med vores produkter, før garantien træder i kraft.

Vi vil refundere det fulde beløb, hvis vores produkter ikke lever op til dine forventninger efter vejledning. Lige nu er det faktisk sådan, at de fleste med lidt støtte fra vores søde kundeservice eller en ombytning fra det købte produkt til et andet, får en hjælpende hånd til deres hverdagsgener i stedet for pengene retur.

Vores mål er at sikre den bedst mulige oplevelse med både vores produkter og vores kundeservice, og vi vil altid gøre vores bedste for at sikre din tilfredshed med dit køb. 

Kontakt venligst vores kundeservice på info@canacare.com, hvis du har spørgsmål eller har brug for vejledning.

til dig der har købt grow

Du får udvidet garanti

Fordi produktet skal anvendes i 90 dage førend vi kan garantere effekten, gælder tilfredshedsgarantien på GROW i 100 dage. 

Vi har blot 2 krav til dig:

Du skal dokumentere effekten. Tag et eller flere billeder af det eller de områder du ønsker at behandle før du begynder at bruge GROW, og så igen efter 1, 2 og 3 måneder, så du ved selvsyn kan se effekten - eller manglen på samme, skulle den mod forventning ikke gøre en forskel for dig. Alle billeder skal være fra samme vinkel og i samme belysning.

Brug produktet regelmæssigt. Du skal bruge GROW hver morgen og aften i mindst 90 dage, for at vi kan garantere dig effekt.

Hvis ikke du ser effekten, så send os en mail med dine billeder og dit/dine ordrenumre, så hjælper vi dig videre derfra. Billederne skal dokumenteres med datoen for hvornår de er taget. Tager du fx billederne på telefonen, kan du tage et screenshot af billederne, så man kan se den dato de er taget hver især.

Skriv til os her