Graviditetsgener er ikke for sjov

Som kommende mor er du på en spændende rejse, men graviditetsgener som kvalme, rygsmerter og hævede ben kan tage glæden ud af det. Vi ved det - og vi vil gøre alt vi kan for at hjælpe dig, for det er altså de færreste, der synes at det er en dans på roser at gennemleve en graviditet. Med jordemoder, Cana Buttenschøn i spidsen for Cana Care, har vi selvfølgelig skræddersyede produkter til gravide kvinder, der blandt andet har til formål at afhjælpe nogle af dine gener mens du er gravid.

Kom dine graviditetsgener til livs

Hos Cana Care har vi nøje udvalgt produkter, som kan bidrage til at afhjælpe nogle de mest almindelige graviditetsgener. Træthed, ømhed og hos nogen endda også den frygtelige kvalme, der ofte huserer i (alt for) mange uger i graviditeten. Et eksempel: Fordi du er gravid, har din krop et højt forbrug af magnesium; og hvis du kommer til at mangle det, kan du let komme i ubalance, føle dig træt, utilpas, forkvalmet, få muskelkramper og øget vandladningstrang. Som gravid - særligt hvis du lider af kvalme - er en let måde at tilføre magnesium, at gøre det via huden, hvor det salte mineral også optages i kroppen. Og dét - og meget andet - kan vi selvfølgelig hjælpe dig med.

gode produkter til gravide

Din søvn er vigtig

REST hjælper dig ❤️

Rigtigt mange gravide døjer med søvnbesvær; uro, nattetisseri og kramper i benene er virkeligheden for de fleste. Som om man ikke var træt nok i forvejen!

Heldigvis er der hjælp at hente. For de fleste kan blid massage med REST inden sengetid gøre en stor forskel.

Repair – salve med mange gode egenskaber

Repair Balm – salve med mange gode egenskaber er blandt vores bedstsælgende produkter i Cana Care, og vi forstår godt hvorfor! Allerede indenfor de første uger, efter at have lanceret...

Læs mere

Få mere velvære i hverdagen - også imens du er gravid

Graviditeten omfatter hele din hverdag, og vi ønsker at du skal føle dig godt tilpas hele vejen. Vores produkter lindrer ikke kun gener, men forbedrer også dit generelle velvære. Naturlige og beroligende ingredienser kan bidrage til at forbedre din søvnkvalitet og mindske ømhed, for eksempel i lænden, hvor mange gravide oplever enormt tyngde, efterhånden som graviditeten skrider frem. Lad os hjælpe dig med at komme generne til livs, så du kan skabe uforglemmelige minder med dit lille mirakel. Du fortjener den bedste, kærlige omsorg, og vi er her for at støtte dig på din rejse mod at møde dit lille livsmirakel.

Find alle produkter her