Spring til indhold
sommerfødder sommerfødder

Guide til fine sommerfødder

Sommeren er over os, og det betyder forhåbentligt masser af solskin, varme og bare sommerfødder i sandalerne. Og selvom mange ikke tillægger fødderne så megen værdi eller opmærksomhed, så er det vores erfaring, at velplejede fødder glæder de fleste!

Hvis fødderne trænger til lidt kærlig omsorg og pleje, så læs med her i vores guide til fine sommerfødder.

Rigtigt mange mennesker døjer med fødder, som bliver tørre i sommervarmen, og især hvis man skal på ferie steder med swimmingpool, kan fødderne komme på noget af en prøvelse. Det skrappe klorvand har nemlig tendens til at udtørre fødderne voldsomt! Heldigvis er det med den populære fodcreme, Treat fra Cana Care ret let at hjælpe fødderne på rette køl igen, skulle de være blevet ramt af tør eller hård hud.

For bedst mulige pleje af dine fødder, anbefaler vi at du tager et ugentligt fodbad, med dejligt, varmt vand, gerne tilsat et par spæk magnesiumsalt. Hvis du oplever at have hård hud under fødderne eller på hælene, kan du med fordel tage en ekstra skefuld salt og skrubbe de hårde områder med det, indtil den opløses. Dette kan både gøres inden fodbad, eller efter cirka 20 minutter, hvor det salte vand allerede vil have bevirket at den hårde hud er blevet blødere og mere medgørlig.

Efter dit dejlige, varme fodbad kan du tørre dine fødder godt med et håndklæde – husk endelig også at tørre godt imellem tæerne! Og så skal der selvfølgelig fodcreme på. Treat fodcreme er eminent at bruge efter dit fodbad. Den bløde creme vil hjælpe med at bevare fugten i huden, samtidig med at den øger hudens smidighed og virker blødgørende. Masser gerne fødderne godt med cremen, og når den er tørret godt ind, er du klar til at indtage sommeren, med lækre velplejede fødder.

 

Tip: Brug gerne Treat hver gang du har været i bad. Den trænger lynhurtigt ind, så du behøver ikke blive bekymret for, om gulvet bliver fedtet, når du forlader badeværelset.

 

Kurv

Din indkøbsvogn er i øjeblikket tom.

Start indkøb

Vælg muligheder