Spring til indhold
grow hårserum cana care grow hårserum cana care

Guide til Grow hårserum

Du står på badeværelset, med din nyindkøbte Grow hårserum i hånden – og pludselig kan du ikke huske hvordan pokker det nu lige var den skulle bruges. Bagpå fortæller vi dig, at du skal fordele 2-3 pipetter i hovedbunden, helst to gange dagligt, men hvad betyder det egentlig? Hvad er en pipette overhovedet?

Bare rolig – vi har dig.

I indlægget her, får du al den information du skal bruge, for at få det optimale ud af din GROW koncentreret hårserum.


Lad os starte med pipetten. Èn pipette svarer til ét tryk på gummihætten. Det betyder altså at én pipette svarer til at der “kun” er produkt i ca 1/3 af røret. Rørets længde skyldes alene, at man også helst skulle kunne suge produktet op, når flasken er ved at være tom – det havde man selvsagt ikke kunne, hvis røret svarede til pipettestørrelsen 😉

Når du har suget én pipette – altså ca 1/3 fyldt rør – op, så fører du dette op til hovedbunden, hvor du langsomt fordeler det – nogle dråber ad gangen, således du med 2 (eller eventuelt 3) pipetter har en fornemmelse af at have produktet fordelt over det meste af hovedbunden.

Masser herefter produktet godt ind i hovedbunden; det er nemlig i hovedbunden hele magien sker.

Såfremt du kun ønsker at bruge GROW hårserum i enkelte områder i hovedbunden, fx omkring tindingerne, eller på toppen af hovedet, anbefaler vi at du fordeler 1-2 pipetter på området og en lille mængde – 1 pipette – på øvrige områder af hovedbunden. På den måde skaber du generel balance i hovedbunden, hvilket er essentielt for at reducere hårtab og for optimal regenerering af hårsækkene.

grow hair serum hair loss canacare

GROW hårserum er baseret på naturlige ingredienser og kan således bruges af alle, der ønsker at skabe bedre balance i hovedbunden – uanset alder, og køn.

Er du gravid kan du i udgangspunktet godt bruge produktet, men som altid henviser vores stifter – jordemoder Cana Buttenschøn – til sundhedsstyrelsens generelle anbefaling om at bruge så få kosmetiske produkter som muligt, imens du er gravid. Du må altså gerne bruge produktet – men gør det med omtanke 💞 

Kurv

Din indkøbsvogn er i øjeblikket tom.

Start indkøb

Vælg muligheder