Spring til indhold
HEAT – en roll on, der føles som en varmepude HEAT – en roll on, der føles som en varmepude

HEAT – en roll on, der føles som en varmepude

Heat er en fugtgivende roll-on, som rulles på huden hvor du føler behov. Ofte vil den varmende effekt, indtræffe umiddelbart efter den er rullet på.

Hvis du bruger mange timer foran skærmen i din hverdag, kender du sikkert de nagende spændinger i lænd eller nakke, som typisk kommer på de dage, hvor du virkelig ikke har tid. Eller den stikkende fornemmelse i underlivet, når du har menstruation (hvis du er kvinde) på dage, hvor dit humør i forvejen måske ikke er helt i top. Hvis du gør, så fortvivl ikke! Heat roll-on vil for del fleste nemlig føles som den dejligste, lindrende varmepude, på de områder den rulles på.

De fleste af os kender den vidunderlige fornemmelse af en varmepude som lander på et enten koldt eller ømt sted på kroppen. Nu kan du få den fornemmelse i en variant, som du kan have med dig i håndtasken hvor end du går hen, nemt og bekvemt. Heat, varmende roll on føles for de fleste nemlig lidt som en varmepude, der hvor den rulles på huden. Effekten vil typisk indtræffe i løbet af få minutter, hvor varmen langsomt breder sig i området og på dén måde lader musklerne slappe af.
Heat er udformet som en roll-on, så du nemt kan påføre den på huden alle de steder du selv kan nå – tilmed helt uden at få fedtede fingre.

Det er kun fantasien der sætter grænser for hvor på huden du anvender heat; og hvadenten det er helt oppe i hårgrænsen hvis du har spændninger i nakken, ned langs rygsøjlen ved hold i ryggen eller godt henover lårene efter en benhård træning. Så ruller du den bare på og lader varmen brede sig, lidt på samme måde som en varmepude ville gøre det.

Heat – varmende roll-on er et kosmetisk produkt, som har til formål at fugtgive huden og i tillæg hertil give en varmende fornemmelse på huden, der hvor det anvendes og hvis du skulle lade dig friste til at prøve det.

Kurv

Din indkøbsvogn er i øjeblikket tom.

Start indkøb

Vælg muligheder