Spring til indhold
Repair Balm Cana Care Repair Balm Cana Care

Repair – salve med mange gode egenskaber

Repair Balm – salve med mange gode egenskaber er blandt vores bedstsælgende produkter i Cana Care, og vi forstår godt hvorfor!

Allerede indenfor de første uger, efter at have lanceret Repair Balm, fik vi de første tilbagemeldinger fra glade kunder, som havde brugt den til alt fra myggestik til fjernelse af arp, til røde numser, til eksempletter og andre mindre hudirritationer. Et par stykker havde endda brugt den til deres hunde, med stor succes, ha ha! 

De fleste kender det sikkert godt; man er ude med familien og pludselig stikker ét af børnene i et hyl. Man løber hurtigt over til det lille pus, som har slået sig. Ofte ganske udramatisk, heldigvis, men derfor gør det jo alligevel ondt. De fleste børn vil gerne have plaster på, uanset om de har ramt en brændenælde eller fået hudafskrabninger, men det er immervæk de færreste der render rundt med den slags – og medmindre barnet har et sår der bløder, har plasteret næppe den helt store berettigelse. Det har Repair til gengæld. Med ingredienser som havreolie, sjeasmør, hybenkerneolie og vejbred er den eminent at smøre på disse små hudirritationer. Den vil hurtigt give en lindrende fornemmelse og så bidrager den til hurtigt at genopbygge og gennemfugte den beskadigede hud. Den er intet mindre end genial!

Vi anbefaler Repair Balm til alle, der af og til døjer med hudirritationer i form af tørhed, rødme eller hvis man skulle være så uheldig at få insektbid eller hudafskrabninger.

Repair er – ligesom vores andre produkter i cana Care – lavet ud fra en overbevisning om, at vi finder en masse visdom og gode produkter i naturen, hvorfor den også har et naturligt indhold på prangende 99,9%. Den er god til det meste på de fleste, og stod det til os, skulle man altid have den med sig i tasken, for den kan vitterligt redde meget!

Rigtigt god fornøjelse!

Kurv

Din indkøbsvogn er i øjeblikket tom.

Start indkøb

Vælg muligheder