Spring til indhold
Magnesium – et livsvigtigt mineral Magnesium – et livsvigtigt mineral

Magnesium – et livsvigtigt mineral

Magnesium er næppe noget af det første vi tænker på, hvis kroppen kommer i ubalance; om den mon kunne mangle det. Men ikke desto mindre, kan det for ganske mange faktisk være ganske relevant at have lige akkurat magnesium i tankerne, hvis kroppen ikke arter sig som man ønsker det.

Det er nemlig sådan at magnesium er et livsvigtigt mineral, som faktisk findes i alle kroppens celler og som tager del i flere hundrede forskellige processer i kroppen. Som en konsekvens af dette, kan mangel på magnesium føre til ubehagelige symptomer flere forskellige steder i vores system.

Magnesium er for eksempel vigtigt for en god energiomsætning og er samtidig med til at sørge for, at musklerne kan slappe tilstrækkeligt af. Derfor kan magnesiummangel ofte resultere i muskelkramper, træthed og uro i benene. Noget rigtigt mange danskere døjer med på daglig basis i kortere eller længere perioder af livet.

Vidste du, at magnesium, foruden at være kendt for at bidrage til mindre træthed, udmattelse og stress, og samtidig bidrage til normale knogler og muskler, også er vigtig for vedligeholdelse af huden?

Magnesium kan også bidrage til at mindske træthed og udmattelse, så hvis søvnen driller, eller hvis du føler dig energiforladt, så kan det altså sagtens være fordi din krop savner lidt magnesium.

Det kan selvfølgelig ikke redde verden at bruge magnesiumholdige hudplejeprodukter, men man kan faktisk godt, igennem god hudpleje, støtte kroppen til at fungere optimalt på rigtigt mange områder – og det gode ved det er, at så længe man har en normal nyrefunktion, så kan det faktisk ikke overdoseres, for hvis man skulle få for meget, så udskilles magnesium slet og ret bare i urinen. Dermed naturligvis ikke sagt at man skal bruge magnesiumserum som var det vand til et badekar, men et par sprays hver dag eller efter behov, vil næppe skade nogen <3

Kurv

Din indkøbsvogn er i øjeblikket tom.

Start indkøb

Vælg muligheder