Du er faktisk allerede en del af et fællesskab

Om du trænger til selvkærlighed og omsorg, har graviditetsgener, sover dårligt om natten eller har spændinger, så vid at vi er mange andre i samme situation - du er ikke alene!

Vores kunder har tidligere bevist, hvor gode de er til at inspirere og hjælpe hinanden på kryds og tværs. Se for eksempel denne post her på vores Instagram, som bugner af gode råd og erfaringer mellem vores community af dejlige kunder.

One who cares ❤️

Noget af det vigtigste for os er at passe godt på vores kunder. På dig. At hjælpe dig til at du kan passe bedst muligt på dig selv, så du har overskud til også at kære dig om de mennesker du har kært. Vi tror nemlig på, at omsorg for hinanden spredes som ringe i vandet.

Derfor vil vi gerne invitere dig til at blive vores lukkede gruppe på Facebook, hvor vi vil styrke og dyrke vores fællesskab. Derinde deler vi erfaringer, udfordringer og gode fifs. Alle kan lade sig inspirere og hjælpe hinanden til at få den bedste effekt fra produkterne. Derudover vil vi sende forespørgsler på casting til fotoskydninger til kampagner, invitationer til fokusgrupper hvor vi dykker yderligere ned i produktudvikling, invitere jer til events osv.

FIND GRUPPEN HER

Din anbefaling er vigtig

Vi synes selv, at vi har lavet verdens bedste produkter, men vi ved, at en anbefaling fra dig, kan skabe en anden tillid og tryghed hos andre, der søger gode råd og inspiration til køb af produkter. Derfor håber vi du har lyst til at anmelde det produkt, du har været glad for 🙏🏼

SKRIV DIN ANMELDELSE HER

Vi vil meget gerne høre fra dig

Har du tanker eller spørgsmål, så skriv endelig til os på info@canacare.com eller brug vores kontakt formular, vi svarer dig indenfor 24 timer.

Kontaktformular