Tørre fødder?

Så kan vi hjælpe dig!

Du er ikke alene

De fleste af os oplever - enten ofte eller af og til - at have tørre fødder. Huden bliver hård og hvid, eller gullig, måske og hos nogen, revner den både på hæle, trædepude og tæer.

Uanset om du er hårdt ramt og har brug for akut førstehjælp til fødderne, eller blot gerne vil give dig selv så bløde fødder som muligt, er vi her for at hjælpe dig.

Nemt, hurtigt og effektivt.

Før/efter brug af TREAT

Her ses resultatet af én enkelt påsmøring af TREAT

Før

Efter

For den ultimative pleje

Hvis du vil give dine fødder den ultimative pleje, anbefaler vi at tager et eksfolierende og blødgørende fodbad med den magnesiumrige RELIEF 1-2 gange om ugen. Foruden at tilføre magnesium og dermed bidrage til at berolige og afspænde trætte fødder, vil den unikke kombination af naturlige ingredienser blødgøre eventuel hård hud, som let kan masseres af med et håndklæde efter 15 minutter i fodbad. Afslut herefter med TREAT for at holde på fugten i fødderne - og mærk selv hvordan du hurtigt vil få bløde og lækre fødder, som aldrig før.

Find dem her

100% tilfredshedsgaranti

Vi ønsker at sikre, at du er fuldt ud tilfreds med vores produkter. Derfor tilbyder vi en tilfredshedsgaranti, der giver dig 30 dage fra modtagelsen af dit produkt til at anmode om en fuld refundering, hvis du ikke er tilfreds.

Læs mere her
Guide til fine sommerfødder

Sommeren er over os, og det betyder forhåbentligt masser af solskin, varme og bare sommerfødder i sandalerne. Og selvom mange ikke tillægger fødderne så megen værdi eller opmærksomhed, så er...

Læs mere