Høj performance kræver høj restitution

Hos Cana Care tror vi på, at restitution er nøglen til at nå dit fulde træningspotentiale. Vores dedikation til at støtte din træning afspejler sig i vores skræddersyede produkter, som er designet til at give din krop den nødvendige pleje, for at præstere på højeste niveau. Uanset om du er professionel løber, atlet eller fitnessentusiast, forstår vi, at kroppen har brug for tid til at hele og genopbygge efter træning. Vores innovative produkter er omhyggeligt sammensat for at fremme optimal restitution og hjælpe dig med at nå dine træningsmål hurtigere. Vi stræber efter at give dig de redskaber, du behøver, for at præstere dit allerbedste. Cana Cares produkter er ikke blot en investering i din træning, men også i din generelle velvære. Så lad os sammen arbejde mod en stærkere, sundere version af dig selv – med Cana Care ved din side hele vejen.

personlig træner cana care

Få det optimale ud af din træning

Ifølge en betydelig gruppe personlige trænere fordelt over hele Danmark, kan vores produkter være afgørende for at forbedre din træning, ved blandt andet at kunne bidrage til øget udholdenhed, reduceret muskelømhed og en generelt forbedret præstationsevne. Faktisk rapporterede hele 93% af brugerne i vores undersøgelse* en markant reduktion i muskelømhed ved brug af vores produkt RELAX efter træning. Uanset om dit mål er at slå personlige rekorder, erobre mesterskaber eller simpelthen højne kvaliteten af din nuværende træningsrutine, vil vi gerne hjælpe og støtte dig ubetinget hele vejen igennem så du kan opnå den ultimative præstation.

FIND RELAX HER

*undersøgelsen blev udført som en A/B test, således de personlige trænere udelukkende brugte RELAX på den højre side af kroppen i forbindelse med deres træningspas, for på dén måde at have et reelt sammenligningsgrundlag for om der var forskel på ømheden i højre/venstre side. 

relax trail ocr cana care

Få mere velvære i hverdagen

Vi ved, at træning ikke kun handler om de timer, du tilbringer i træningslokalet. Det handler også om at føle sig godt tilpas i hverdagen og opnå en sund balance mellem krop og sind. Cana Care's produkter er udviklet til at hjælpe dig med at opretholde et generelt velvære. Vores naturlige og beroligende produkter kan hjælpe dig med at slappe af, reducere stressniveauet og få en bedre nattesøvn. Når du tager dig af dig selv både før, under og efter træning, vil du opleve, hvordan Cana Care kan forbedre dit velvære på flere niveauer.

personlig træner cana care

Sarah Rasmussen, Personlig træner

Jeg bruger RELAX, fordi jeg ikke vil gå på kompromis. Min krop fortjener det bedste.

Sarah fortæller

Jeg kan kun give mine bedste anbefalinger til Relax. Jeg har brugt Relax i forbindelse med mine træninger, og uanset hvad jeg har trænet (Crossfit, boks, bike, jump, styrke), så har Relax hjulpet min hud og muskler. Jeg har tidligere døjet med især uro i benene, efter hårde træninger, men med brugen af Relax, mærker jeg ingen uro.

I forbindelse med en skulderskade, har jeg brugt Relax, som en del af restitution processen, og min behandler ikke er i tvivl om har hjulpet min skade til at få de bedste forudsætninger for et hurtigt come back. 

Find RELAX HER
Magnesium – et livsvigtigt mineral

Magnesium er næppe noget af det første vi tænker på, hvis kroppen kommer i ubalance; om den mon kunne mangle det. Men ikke desto mindre, kan det for ganske mange...

Læs mere