Få fri fragt på din ordre. Brug koden: FRIFRAGTJANUAR

RELIEF – exfolierende fodbadesalt

149,00 kr.

Exfolierende fodbadesalt, der med sine mange gode egenskaber blødgør hård hud, plejer dine fødder og bidrager til generel følelse af velvære.

Indeholder magnesium som blandt andet bidrager til normal muskelfunktion, normale knogler, normalt energistofskifte, bedre søvn og mindre stress.

INDEHOLDER 300 gram

Hvis du ønsker at tilføre fødderne fugt, anbefaler vi at du afslutter dit fodbad med vores fodcreme, Treat.

Ikke på lager

E-mail når lageret er tilgængeligt

Jeg har altid haft rigtig meget hård hud, grænsende til revner, på hælene, men efter jeg er begyndt at bruge Treat hver dag og Relief en gang om ugen, er mine fødder hele bløde og glatte. 

Mette Holm

Hjemme hos os oplever vi kun én særlig udfordring med Relief - bøtten er simpelthen for lille! (Selvom den er ret stor). Jeg købte den til mig selv, men nu bruger hele min familie den også - og vi elsker den allesammen. Vi er fuldstændigt afhængige! 

Trine Wistoft Messingslet

Jeg har modtaget og prøvet fodbadesalten i dag. I guder en velsignelse til mine trætte, sprukne fødder. 

Anette Williams

Beskrivelse

Relief fodbadesalt fra Cana Care er en exfolierende badesalt, der blødgør hård hud og plejer dine fødder. Relief indeholder en blanding af det bæredygtige Sikani Sea Salt og magnesiumsulfat, som også kendes som epsomsalt. Magnesiumsulfat er et naturligt mineralsk, salt med stabiliserende effekt, som desuden virker fugtgivende og bidrager til eksfoliering af huden. Magnesium bidrager blandt andet til at mindske muskelspændinger og muskelømhed, og til at forbedre søvnen og mindske følelse af udmattelse og træthed.

Relief fodbadesalt er tilsat vegetabilsk glycerin, som er med til at opretholde hudens fugtbalance.

Ligesom Treat Fodcreme er Relief fodbadesalt også tilsat vejbredekstrakt, som er folkeligt kendt for at have gode, reparerende egenskaber.

Forkæl dine fødder med et dejligt fodbad. Tilsæt 2 spsk Relief fodbadesalt til cirka 4 liter lunken vand og nyd den skønne duft af lemongrass og rose, som breder sig, imens du sænker dine fødder i det velgørende fodbad.

Du kan med fordel bruge Relief fodbadesalt som i scrub, hvis du har lidt hård hud under fødderne. Hvis du har meget hård hud, fjernes dette bedst med pimpsten eller fodfil efter fodbadet. Afslut med Cana Care Treat Fodcreme for ekstra fugt og pleje.

Anvendes 1-2 gange om ugen efter behov.

Sodium Chloride**, Magnesium Sulfate**, Glycerin*, Parfum, Plantago Lanceolata Juice*, Aqua**, Citral, Limonene, Geraniol, Linalool, Sodium Benzoate, Lactic Acid**, Potassium Sorbate.

Økologisk* 6,87
Naturlig** 99,59

INDEHOLDER 300 GR

– Magnesium bidrager til at mindske træthed og udmattelse
– Magnesium bidrager til en normal muskelfunktion
– Magnesium bidrager til at vedligeholde normale knogler
– Magnesium bidrager til til at vedligeholde normale tænder
– Magnesium bidrager til et normalt energistofskifte
– Magnesium bidrager til elektrolytbalancen
– Magnesium bidrager til en normal psykologisk funktion
– Magnesium bidrager til nervesystemets normale funktion
– Magnesium bidrager til en normal proteinsyntese

Din kurv
Din kurv er tom

Log ind