Slip af med dine spændinger

NEMT, HURTIGT OG EFFEKTIVT

80% oplever det!

Er du også træt af at have ondt i nakken, eller spændinger i ryggen? Så er du langt fra alene! Ifølge sundhedsstatistikker oplever 4 ud af 5 af og til at have ømhed i ryg eller nakke. Ubehaget kan skyldes forskellige faktorer som dårlig arbejdsstilling, stress, inaktivitet eller overbelastning. Uanset årsagen kan kronisk eller gentagen ømhed i ryg eller nakke selvfølgelig påvirke livskvaliteten betydeligt. For helt ærligt, det er da ikke spor sejt, at gå og have ondt, vel? Hos Cana Care er vi dedikerede til at hjælpe - og lige akkurat ømhed i ryg og nakke er vi faktisk eksperter på.

Kom dine ømheder til livs

Som regel vil ømhed i ryg og nakke have relation til spændinger - og dem kan vi hjælpe dig af med.

Vores populære RELAX er beriget med magnesium, der er kendt for at hjælpe med at afslappe og lindre muskelspændinger, samtidig med at det fremmer afslapning og velvære. Magnesium har tilmed vist sig at have antiinflammatoriske egenskaber og kan bidrage til at reducere smerter og ømhed i muskler og led.

I tillæg er vores varmebooster HEAT er designet til at lindre ømhed og stivhed i målrettede områder, fordi den giver en intens varmende fornemmelse, der føles som om den trænger dybt ind i musklerne, hvor den fremmer afslapning. Sammen udgør disse produkter en kraftfuld kombination for at hjælpe dig med at komme dine ømheder til livs, så du igen kan tage kontrollen over dit eget liv.

Find dem her

Det virker faktisk!

Når du går og føler dig anspændt eller øm, er det ingen skam, hvis det tager toppen af glæden ud af din hverdag og begrænser din bevægelighed. Hos Cana Care ønsker vi, at du skal opleve lethed og velvære - for det har du da i dén grad fortjent. 

Vores produkter er ikke kun udviklet til at lindre ømhed, men også til at forbedre din generelle følelse af velvære. Når du oplever lettelse fra ømhed, vil du opdage, hvordan produkterne kan forbedre din livskvalitet på flere niveauer. Vores mål er at hjælpe dig med at genfinde friheden til at nyde hverdagens aktiviteter uden ømhed, spændinger og ubehag. Din krop fortjener den bedste pleje, og vores produkter er designet til netop det formål.

Der er særligt to produkter

... som er et helt utroligt godt makkerpar. HEAT og RELAX er fuldkommen vidunderlige, når de bruges i kombination.

Brug først RELAX - dernæst HEAT og mærk hvordan din krop sætter dig fri af dine spændinger.

De er gode hver for sig - men sammen bliver de nærmest magiske!