Behold dit hår, mand

Det er - for rigtigt mange mænd - en del af naturens proces, at håret på et tidspunkt begynder at falde af. Hos nogen sker det allerede i de tidlige 20’ere, imens det hos andre først begynder senere i livet. De fleste mænd har dog det tilfælles, at håret på ét eller andet tidspunkt vil blive tyndere; tindingerne bliver højere og måske begynder der ligefrem at danne sig en lille måne på toppen af hovedet. Hårtabet er naturligt og hormonelt betinget, hvorfor man fejlagtigt kunne fristes til at tro, at der ikke er noget at stille op imod det - men det er der! 

Du behøver ikke miste dit hår nu!

Bekymret for, at du mister håret? Det er helt normalt at opleve hårtab med alderen, men det betyder ikke, at du skal acceptere det uden kamp. Vores populære hårserum GROW er blandt andet udviklet til mænd som dig, der ønsker at tage kontrol over deres hår igen. Uanset om du er helt i starten af hårtabet eller allerede har bemærket at hårgrænsen har flyttet sig, er det ikke for sent at slå bremsen i - og vi kan hjælpe dig. Måske ikke med at få alt dit hår tilbage (dem der påstår det, tror jeg du skal passe på med at stole alt for meget på), men i hvert fald med at holde på dét du har, så godt som overhovedet muligt. 

Køb GROW her

Dokumenterede ingredienser

En af hovedingredienserne i GROW er Capilia Longa, også kendt som kurkumin fra gurkemeje. Denne naturlige ekstrakt har vist sig at have stærke antioxidante og antiinflammatoriske egenskaber, der fremmer en sund hovedbund og skaber optimale betingelser for hårvækst. Derudover er vores serum beriget med Anagain, en innovativ ingrediens udvundet fra ærteplanter, der stimulerer vækstfaktorer i hårrødderne og fremmer en øget produktion af nyt hår.

Sundt og stærkt hår

Det virker faktisk - for de fleste

Vi ved, at der findes en overflod af produkter og løsninger derude, der lover guld og grønne skove. Men hvad gør os anderledes? Vores tilgang er baseret på den nyeste viden og klinisk afprøvede ingredienser, således vi bedst muligt tilsikrer de bedst mulige resultater for dig. 

Køb GROW her
Guide til Grow hårserum

Du står på badeværelset, med din nyindkøbte Grow hårserum i hånden – og pludselig kan du ikke huske hvordan pokker det nu lige var den skulle bruges. Bagpå fortæller vi...

Læs mere