Spring til indhold
Bekæmp jernmangel med kosttilskud: En nødvendighed for mange danske kvinder Bekæmp jernmangel med kosttilskud: En nødvendighed for mange danske kvinder

Bekæmp jernmangel med kosttilskud: En nødvendighed for mange danske kvinder

En nylig undersøgelse har afsløret, at næsten hver femte yngre kvinde i Danmark lider af jern- og blodmangel, imens hver anden menstruerende kvinder har nedsatte jerndepoter i kroppen i slutningen af menstruationsperioden.  Dette understreger vigtigheden af at overveje kosttilskud med jern som en integreret del af ens daglige rutine. Jern er afgørende for kroppens evne til at danne røde blodlegemer, der transporterer ilt rundt i kroppen.

En effektiv måde at forbedre jernoptagelsen på er at tage kosttilskud sammen med måltider. Jern er kendt for at være et mineral, som kroppen har svært ved at absorbere, og særligt i ledtog med mineraler som kalk eller magnesium, har jern dårlige forudsætninger for optagelse. Det betyder, at kosttilskud med jern helst skal tages udenfor måltider. 

Jernoptagelsen øges i nærværelse af vitamin C, hvorfor dette naturligvis er en integreret del af vores kosttilskud med jern i Cana Care. 

Hos mennesker med blodmangel bør også B12-vitamin overvejes som et supplement, især hvis træthed er et fremtrædende symptom. B12-vitamin spiller en afgørende rolle i dannelsen af røde blodlegemer, hvilket er afgørende for at opretholde en sund blodcirkulation og bekæmpe træthed.

For danskere, der oplever træthed og mangel på energi, kan indførelse af jern-, C- og B12-tilskud i kostvanerne være en enkel, men effektiv løsning. 

Kurv

Din indkøbsvogn er i øjeblikket tom.

Start indkøb

Vælg muligheder