Spring til indhold
Danske kvinder savner energi i hverdagen - undersøgelse afslører bekymrende tal Danske kvinder savner energi i hverdagen - undersøgelse afslører bekymrende tal

Danske kvinder savner energi i hverdagen - undersøgelse afslører bekymrende tal

I en omfattende undersøgelse blandt 10.661 danske kvinder, som vi netop har afsluttet, afslører resultaterne en alarmerende tendens: 96 % af kvinderne angiver, at de ofte eller til tider savner energi i hverdagen. Dette rejser spørgsmål om kvinders generelle velvære og understreger behovet for at adressere energimangel som en central udfordring.

Den hektiske dagligdag, kombineret med et konstant krav om at jonglere arbejde, familie og personlige forpligtelser, ser ud til at have en betydelig indvirkning på kvinders energiniveauer. Mange står over for en konstant udfordring med at bevare en bæredygtig energi gennem dagen, hvilket kan påvirke deres præstationer på arbejdet, interaktioner med familie og endda deres generelle livskvalitet.

Undersøgelsen peger på behovet for at tage skridt til at forstå og tackle årsagerne til denne energimangel, som naturligvis kan have mange forskellige facetter. Dette kan involvere en kombination af kostændringer, regelmæssig motion, tilstrækkelig søvn og hvile, og stresshåndteringsstrategier.

For at imødegå denne udfordring vil vi gerne opfordre de danske kvinder kvinder til at være opmærksomme på deres eget velvære og prioritere selvomsorg. Det kan omfatte at skabe tid til pauser i løbet af dagen, deltage i aktiviteter, der bringer glæde, og sikre en sund livsstil. I forhold til Cana Cares sortiment, kan vi blandt andet anbefale REST, som bidrager til ro inden sengetid og HEAT, som hos rigtigt mange kan virke lindrende, skulle energimanglen sætte sig som spændinger, fx i nakke eller lænd. Vigtigst er dog vores kosttilskud, ENERGY BALANCE, som har til formå netop at bidrage til mindre træthed og udmattelse i hverdagen, som lanceres i løbet af februar 2024. 

Hertil vil vi selvfølgelig også gerne opfordre arbejdsgivere og samfundet som helhed  til også at tage del i at skabe et støttende miljø, der fremmer trivsel for kvinder i alle faser af livet.

Resultaterne af undersøgelsen understreger i alle tilfælde vigtigheden af at adressere energimangel som en kritisk sundhedsudfordring. Ved at tage skridt til at forbedre vores energiniveauer hver især - og sammen -, kan vi kvinder opnå en mere bæredygtig og tilfredsstillende livsstil, der fremmer trivsel og succes på alle områder af vores - og andres - liv.

Hos os i Cana Care vil vi i alle tilfælde gøre alt vi kan for at bidrage ❤️

Kurv

Din indkøbsvogn er i øjeblikket tom.

Start indkøb

Vælg muligheder